Pink Ribbon actie in Oktober

Aangemaakt op: 
29-09-2014

Ieder jaar in Oktober vraagt Pink Ribbon extra aandacht voor onderzoek naar het voorkomen en behandelen van borstkanker. In het hele land worden allemaal leuke acties georganiseerd. Ook worden in de webshop van Pink Ribbon leuke sieraden, accessoires en nog veel meer verkocht. Zelf vind ik dit jaar de armbanden erg mooi.

Uit eigen ervaring weet ik helaas hoe erg deze ziekte is en hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan. Daarom koop ik ieder jaar een armband, tijdschrift of iets anders leuks om Pink Ribbon te steunen. Dit jaar wil ik, samen met jullie, Pink Ribbon steunen door een actie via onze webshop.

Wat gaan we doen?

10% naar Pink Ribbon: De hele maand Oktober wordt van ieder verkocht product in onze webshop 10% van de verkoopprijs aan Pink Ribbon gedoneerd.

Ik hoop dat we een leuk bedrag mogen doneren. Kijk ook zeker eens bij de leuke armbanden in de webshop van Pink Ribbon.