U bent hier

Armband met eigen tekst

Leren armband met eigen tekst

Maak jouw persoonlijke armband, vul je tekst of namen in en kies jouw favoriete ontwerp. Je stelt de armband makkelijk zelf samen, zo geef je extra betekenis aan deze mooie leren armband.

 

 

Armband met eigen tekst

Een leren armband met eigen tekst. Je kan bijvoorbeeld namen van geliefden op de armband zetten, een trouwdatum of de geboortedatum van een kind. Je stelt de armband makkelijk zelf samen, zo geef je extra betekenis aan deze mooie leren armband. Je kan kiezen uit veel verschillende soorten patronen, voor iedere pols wat wils!

Maatwerk voor jou

Jij kiest je eigen favoriete ontwerp. Kies je voor een effen leren armband of voor één van de vele kleurrijke prints? We controleren altijd je bestelling en nemen contact met je op als iets niet helemaal klopt.

Gratis verzending binnen Nederland.
Veilig betalen via iDeal.
100% tevredenheidsgarantie!

Wat onze klanten zeggen

Jean-paul van den broek
31-12-2018

Ik heb een armband kado aan mijn vriendin gegeven met de foto van onze 4.5 maanden oude dochter en de naam er bij. Ze is...

4 van 5
y.westra
28-12-2018

Bedankt Chantal voor het zorgvuldig verzorgen van mijn bestelling. Een vlotte afhandeling en een leuke en verzorgde manier van verpakken.

5 van 5
Sam
24-12-2018

Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Twee gepersonaliseerde armbanden besteld, de werden ondanks de kerstdru...

5 van 5