DIY ibiza armbandjes

Aangemaakt op: 
24-05-2014

Aan de slag met Ibiza lint

Header blog ibiza lint

DIY ibiza armbandjes zijn lekker zomers en hip. Met het elastisch ibiza lint maak je eenvoudig super leuke Ibiza armbandjes.

zelf je ibiza armbandje samenstellen

Kies zelf hoe je armband eruit gaat zien

Het leuke van de Ibiza armband is dat je helemaal zelf kan kiezen hoe je armband eruit komt te zien. Je kan zelf je favoriete kleur en schuivers kiezen.

Vrolijke kleuren Ibiza lint

Combineer met kleuren

Het Ibiza lint is verkrijgbaar in vele mooie vrolijke kleuren. Je kan verschillende kleuren lint combineren voor een extra zomers gevoel.

Schuivers voor Ibiza lint

Schuivers voor Ibiza lint

Op het lint kan je verschillende metalen schuivers doen. De schuivers zijn verkrijgbaar in rose, goud en zilver. In sommige schuivers is een swarovski steentje verwerkt, extra leuk dus!

Eindkapje

Ibiza lint eindkapje

Als je tevreden met je armband bent knoop je het lint vast. Je kan een eindkapje gebruiken om de knoop netjes weg te werken. Je hoeft alleen het kapje dicht te klikken.

Polaris cabochons

Polaris cabochon sliders

De Polaris cabochon sliders zijn ook super leuk om te combineren met het Ibiza lint. De sliders zijn verkrijgbaar in rose, goud en zilver.

Combineer het lint

Combineer met je andere sieraden

Je kan het Ibiza armbandje makkelijk combineren met andere kleurrijke sieraden. Zo kan je iedere keer weer een andere zomerse look maken.

 

Zin om zelf aan de slag te gaan met zo'n leuke zomerse armband? In onze webshop vind je de onderdelen.

Bekijk het elastisch Ibiza lint

Bekijk de DQ metalen schuivers

Bekijk de Polaris cabochon sliders