Armband met naam of foto

Aangemaakt op: 
14-02-2015

Maak je armband nu extra persoonlijk met een foto, naam of symboolschuiver. We hebben een nieuw programma toegevoegd aan onze website waarmee je zelf een schuiver naar eigen wens kan maken. Met het programma zie je direct hoe jouw schuiver er uit gaat zien. De schuivers zijn 20mm en passen op de enkele en dubbele brede Cuoio armbanden.

armband met naam

Een persoonlijke armband is een bijzonder en origineel cadeau om te geven en om te krijgen. Bij uitstek geschikt voor mooie gelegenheden zoals een verjaardag of geboorte. Ook leuk om cadeau te geven als symbool voor de bijzondere band met jouw vriendin, zus of zussen, moeder of dochter.

Fotoschuiver

Met het fotoschuiver programma kan je een eigen foto gebruiken om een schuiver te maken. Je kan de foto op maat maken en verschillende effecten zoals een zwart-wit effect toepassen.

Naar het fotoschuiver programma

armband met fotoschuiver

Naamschuiver

Op de naamschuiver kan je een naam, (geboorte)datum en een symbool plaatsen. Kies zelf het lettertype en de kleur van de schuiver, zo maak je altijd een unieke en persoonlijke schuiver.

Naar het naamschuiver programma

armband met naamschuiver

Symboolschuiver

Om je armband helemaal of te maken kan je een schuiver met symbool toevoegen. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld een ster, hartje, familieboom en nog veel meer. Je kiest ook zelf de kleur zodat de schuiver perfect bij je armband past.

Naar het symboolschuiver programma

armband met symboolschuiver

Ik ben benieuwd naar welke persoonlijke schuivers jullie gaan maken. Veel plezier bij het samenstellen!